Gelato Buontalenti
BADIANI
Gelato Buontalenti®
In 1565, cu ocazia vizitei ambasadorului Spaniel la curtea familie Medici in Florenta, Bernardo Buontalenti a preparat un desert inovativ inghetat: crema Gelato.
In 1979, Cofetaria Badini din Florenta a reinterpretat faimoasa reteta pe baza de lapte, smantana, zahar si galbenusuri: cateva ingredinte simple, pentru a readuce gustul autentic al primului Gelato din lume.
Reteta Originala GelatoMadre Buontalenti: doar ingrediente naturale pentru un Gelato unic care se intoarce la originea gustului.
Gustul autentic al unui Gelato traditional, facut doar din cateva ingrediente italiene simple si naturale.
DOAR INGREDIENTE NATURALE: | |||||
---|---|---|---|---|---|
1 | Smantana | ||||
2 | Lapte integral proaspat, de inalta calitate | ||||
3 | Zahar | ||||
4 | Lapte praf degresat | ||||
5 | Galbenusuri (de la gaini crescute in aer liber) | ||||
FARA GLUTEN |