BISCUITI CROCANTI CU CIOCOLATA NEAGRA

in combinatie cu GelatoMadre Cioccolato Fondante Extra Majani, Carenero Superior din Venezuela

5 Portii Timp de Preparare: 12 minute Dificultate redusa
INGREDIENTE:
330 gr. Faina de grau, tip 00
170 gr. Zahar Muscovada
220 gr. Unt
80 gr. Zahar brun
110 gr. Fulgi de ciocolata neagra
2 Oua
4 gr. Praf de copt
1 gr. Sare fina
1 Pastaie de vanilie
450 gr. (1 cutie) GelatoMadre Cioccolato Fondente Majani

SUGESTIE:

Pentru a evita topirea fulgilor de ciocolata prea tare in timpul coacerii, pune-i in frigider pentru aproximativ 15-20 minute inainte de folosire.

MOD DE PREPARARE:

Pune untul, zaharul brun si zaharul Muscovado in mixerul de bucatarie si amesteca-le bine. Adauga ouale, faina, praful de copt, sarea si semintele de vanilie. Amesteca-le aproximativ 1 minut. Adauga fulgii de ciocolata.

Pune compozitia intr-un posh pentru ornat si formeaza biscuiti mici cu diametrul de aproximativ 3 cm, direct pe tava acoperita cu hartie de copt. Coace biscuitii timp de 20 minute, la 170° C, in cuptorul preincalzit. Pune intr-o cupa de inghetata 3-4 biscuiti crocanti si 2-3 globuri de GelatoMadre Cioccolato Fondente Extra Majani.