BISCUITI CROCANTI CU AROMA DE FISTIC DIN BRONTE D.O.P.

in combinatie cu GelatoMadre Pistacchio cu "Fistic Verde din Bronte D.O.P."

4 Porții Timp de preparare: 6 minute Dificultate redusa
INGREDIENTE:
315 gr. Faina de grau, tip 00
250 gr. Zahar pudra
300 gr. Unt
125 gr. Faina de fistic (obtinuta din Fistic din Bronte)
450 gr. (1 cutie) GelatoMadre Pistacchio cu "Fistic Verde din Bronte D.O.P."

SUGESTIE:

Poti prepara acesti biscuiti intr-un mod si mai rustic prin adaugarea a 30-40 g de fistic macinat, care ii va face sa fie si mai crocanti.

MOD DE PREPARARE:

Pune untul si zaharul intr-un malaxor pentru a le amesteca bine. Adauga faina de fistic si faina de tip 00 si amesteca-le.

Odata ce aluatul este gata, acopera-l cu o folie de plastic si lasa-l timp de 3 ore in frigider. Folosind un sucitor, intinde aluatul pana ajunge la grosimea de 3mm si taie-l in forma de biscuiti.

Coace biscuitii in cuptor timp de 6 minute, la 170°. Pentru servire, pune 3-4 biscuiti intr-un pahar alaturi de cateva globuri de GelatoMadre Pistacchio cu "Fistic Verde din Bronte D.O.P."