BISCUITI CROCANTI CU AROMA DE FISTIC DIN BRONTE D.O.P.
BISCUITI CROCANTI CU AROMA DE FISTIC DIN BRONTE D.O.P.
in combinatie cu GelatoMadre Pistacchio cu "Fistic Verde din Bronte D.O.P."
INGREDIENTE: | |||||
---|---|---|---|---|---|
315 gr. | Faina de grau, tip 00 | ||||
250 gr. | Zahar pudra | ||||
300 gr. | Unt | ||||
125 gr. | Faina de fistic (obtinuta din Fistic din Bronte) | ||||
450 gr. (1 cutie) | GelatoMadre Pistacchio cu "Fistic Verde din Bronte D.O.P." |
SUGESTIE:
Poti prepara acesti biscuiti intr-un mod si mai rustic prin adaugarea a 30-40 g de fistic macinat, care ii va face sa fie si mai crocanti.
MOD DE PREPARARE:
Pune untul si zaharul intr-un malaxor pentru a le amesteca bine. Adauga faina de fistic si faina de tip 00 si amesteca-le.
Odata ce aluatul este gata, acopera-l cu o folie de plastic si lasa-l timp de 3 ore in frigider. Folosind un sucitor, intinde aluatul pana ajunge la grosimea de 3mm si taie-l in forma de biscuiti.
Coace biscuitii in cuptor timp de 6 minute, la 170°. Pentru servire, pune 3-4 biscuiti intr-un pahar alaturi de cateva globuri de GelatoMadre Pistacchio cu "Fistic Verde din Bronte D.O.P."